niemanders-logo

DONEER
op voordekunst.nl

niemanders-logo

Stichting Het Vergeten Kind & De Niemanders

In overleg met de muzikanten en schrijvers (binnen en buiten de gevangenis) die mee werkten aan het album van De Niemanders hebben we besloten om de opbrengsten uit de auteursrechten aan stichting Het Vergeten Kind te doneren. Wat kunnen jullie doen om dit bedrag te vergroten?

  • Stream het album non stop via Spotify!

Over Stichting Het Vergeten Kind

Duizenden kinderen in Nederland kunnen niet meer thuis wonen. Ze zijn verwaarloosd of mishandeld. Ze zijn gevlucht voor geweld of uit huis geplaatst, omdat ze niet meer veilig waren. De trauma’s laten diepe sporen na. Het maakt onzeker, bang en boos. Ook zijn er veel kinderen die wél thuis wonen, maar die dagelijks geconfronteerd worden met ernstige problemen. Problemen van hun ouders, waar kinderen niets aan kunnen doen en waar ze ook niets aan kunnen veranderen. Maar waar ze wel de dupe van zijn. Verslavingen, grote schulden, psychische problemen en onvermogen van ouders zetten kinderen volledig klem. Ze raken eenzaam en geïsoleerd.

Daarom Stichting Het Vergeten Kind. We zetten ons in voor deze kinderen die voor velen onzichtbaar zijn. We geven ze een stem en vertellen hun verhaal. Zodat ze niet vergeten worden. We zetten ons in om hun situatie nu en morgen te verbeteren.