niemanders-logo

DONEER
op voordekunst.nl

niemanders-logo

Crowdfunder Tickets 01/05

Langzaam maar zeker komt 1 mei dichterbij. Crowdfunders die met hun donatie al een ticket hebben gekocht voor de releaseshow hebben daar deze week een mail over ontvangen van Luxor Live, en er is een bring-your-friends-actie.

Crowdfunder-ticket 
Het merendeel van de crowdfunders heeft met zijn/haar donatie 1 of meerdere tickets voor de releaseshow in Luxor Live (Arnhem) gekocht. Deze personen hebben op donderdag 20 februari een mail van Luxor Live op het e-mailadres dat ze hebben opgegeven bij de donatie, en waar je dus ook deze mail op ontvangt. In deze mail zit een link naar een unieke pagina waar je je E-ticket(s) kunt downloaden. 
Check je spambox als je de e-mail niet ontvangen hebt. Kun je de mail daar ook niet vinden? Mail ons dan op info[@]niemanders.nl

Ticketverkoop 
Ook van degenen die een donatie zonder tegenprestatie hebben gedaan, zouden we het te gek vinden als ze erbij kunnen zijn op 1 mei in Arnhem! Tickets voor de release show zijn nu te koop via bit.ly/Niemanders. En met het invoeren van de code ‘WAKKERMAKKER’ tijdens het bestelproces krijg je 15% korting op de originele ticketprijs!

Bring your friends! 
We gaan natuurlijk voor een uitverkocht Luxor Live op 1 mei, dus neem ook je vrienden mee naar deze unieke show. Ook voor vrienden van crowdfunders is de code ‘WAKKERMAKKER’ beschikbaar. Dus twijfelen ze nog over het kopen van het kaartje, geef ze dan de code door voor een korting van 15% op de originele ticketprijs.

Door ‘Gaat’ aan te klikken op het Facebook-Event De Niemanders @ Luxor Live krijg je ook regelmatig updates over de vorderingen van het project, het album en de show.

We zien je graag op 1 mei in Luxor Live Arnhem, tot dan!