niemanders-logo

DONEER
op voordekunst.nl

niemanders-logo

17.09 | De Niemanders @ Music Arnhem

Groen licht! In overleg met Luxor Live hebben we een alternatieve locatie gevonden voor onze show van 17 september: Musis Arnhem! Dat betekent dat de uitgestelde release-show nu gewoon doorgaat zoals gepland! Uiteraard houden we ons aan de geldende Corona-regels, dat betekent dus dat het om een ‘seated’ show gaat.

Vanaf 20.30 uur gaan de deuren open, de show start om 21.00 uur. Daarmee is de show op basis van alle verkochte kaarten ook al uitverkocht.

Éindelijk kunnen we het dubbelalbum live tot leven brengen met een vijfkoppige band plus speciale gasten die we gedurende het afgelopen jaar hebben ontmoet.

Alvast in de stemming komen? Luister het album vooraf nog eens via bijv. Spotify, check de Podcast via www.niemanders.nl/podcast of schaf een CD/2LP aan via www.niemanders.nl/shop. Uiteraard is er na de show ook een merchandise-stand en gelegenheid de bandleden te spreken.

Vergeet het ticket dat je door Luxor Live toegestuurd hebt gekregen niet mee te nemen. Dit is je entreebewijs, er is geen gastenlijst.

We hopen je 17 september te zien in Musis, tot dan!

Rocco & Wout
De Niemanders